Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Christ

Christ

Η Christ Packing Systems είναι ένας γνωστός γερμανικός κατασκευαστής μηχανημάτων συσκευασίας για τη δευτερογενή και την τελική συσκευασία. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα, από τυποποιημένες μηχανές έως εξατομικευμένες λύσεις και ολοκλήρωση γραμμών για τις ακόλουθες εφαρμογές συσκευασίας:

    Χαρτοκιβώτιο
    Συσκευασία ταινιών
    Συσκευασία χαρτοκιβωτίων
    Παλετοποίηση
    Αξεσουάρ
    Γραμμές συσκευασίας

Christ Packing Systems GmbH & Co. KG
Τεχνική τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με εξαιρετική φιλικότητα προς το χρήστη και αξιοπιστία της διαδικασίας, "Made in Germany".

Εδώ και δεκαετίες, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε μεμονωμένα μηχανήματα και πλήρεις γραμμές συσκευασίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας σε όλο τον κόσμο, στις βιομηχανίες φαρμάκων, καλλυντικών, τροφίμων και μη τροφίμων.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας, έκτασης 8.000 m2, απασχολούν μια ομάδα εμπειρογνωμόνων υψηλής εξειδίκευσης, ενώ η επίπεδη εταιρική δομή της Christ, οι διαφανείς διαδικασίες και οι σαφώς καθορισμένοι στόχοι θα καλύψουν τις ανάγκες συσκευασίας σας με αξιόπιστα, κορυφαία προϊόντα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες συμβουλές, προσεκτικό σχεδιασμό, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, πιστοποίηση, εξ αποστάσεως συντήρηση, τοπική εξυπηρέτηση, πλήρη τεκμηρίωση, εκπαίδευση, συμφωνίες συντήρησης.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

BoxTeq 600ET   BoxTeq - Cartoning
FilmTeq 3030   FilmTeq - Film Packaging
CaseTeq 100CP   CaseTeq - Case Packaging
PalTeq 1   PalTeq - Palletizer
PalTeq Robot 1   RobTeq Cell - Robot Systems
807 web   Packaging Line
sammeltisch   Accessories for packing machines

Date

21 Νοεμβρίου 2023

Tags

Συσκευασία
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search