Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Thermo Scientific

Thermo Scientific

Thermo Scientific - δέσμευση για αναλυτική ακρίβεια

Τα όργανα, ο εξοπλισμός, το λογισμικό, οι υπηρεσίες και τα αναλώσιμα της Thermo Scientific δίνουν τη δυνατότητα στους επιστήμονες να επιλύουν σύνθετες αναλυτικές προκλήσεις στη φαρμακευτική, βιοτεχνολογική, ακαδημαϊκή, κυβερνητική, περιβαλλοντική και βιομηχανική έρευνα, καθώς και στο κλινικό εργαστήριο. Τα προϊόντα μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από τον χαρακτηρισμό δειγμάτων, υλικών και χημικών αναλύσεων έως τις κλινικές διαγνώσεις και την παρασκευή θεραπευτικών προϊόντων βιολογικής βάσης.

Η Thermo Fisher Scientific είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην εξυπηρέτηση της επιστήμης, με έσοδα άνω των 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων και περίπου 70.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να κάνουν τον κόσμο πιο υγιή, καθαρό και ασφαλή. Βοηθάμε τους πελάτες μας να επιταχύνουν την έρευνα στις βιοεπιστήμες, να επιλύουν σύνθετες αναλυτικές προκλήσεις, να βελτιώνουν τη διάγνωση ασθενών, να διαθέτουν φάρμακα στην αγορά και να αυξάνουν την παραγωγικότητα των εργαστηρίων. Μέσω των κορυφαίων εμπορικών σημάτων μας - Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific και Unity Lab Services - προσφέρουμε έναν απαράμιλλο συνδυασμό καινοτόμων τεχνολογιών, ευκολίας αγοράς και ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

F80858 p.eps 150   Global Versa GP/Flex Checkweigher
F84374 p.eps 150   Versa Rx Checkweigher for Pharmaceutical Applications
F83921 p.eps 150   APEX 500 Rx Pharmaceutical Metal Detector
F80785 p.eps 150   APEX 500 High Performance Metal Detector
VersaWeigh 04 medium APEX.jpg 150   Combination Checkweigher and Metal Detector
NextGuard Models Side by Side.jpg 150   NextGuard™ X-Ray Detection Systems
POWERx Family 01.jpg 150   POWERx X-Ray Inspection for Pharmaceutical Vials

Date

21 Νοεμβρίου 2023

Tags

Συσκευασία
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search