Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Effytec

Effytec

Η EFFYTEC είναι μια εταιρεία ηγέτης στην τεχνολογία και την κατασκευή μηχανημάτων οριζόντιας συσκευασίας, για τη συσκευασία όλων των τύπων προϊόντων από διάφορους τομείς σε φακελάκια και σακουλάκια: τρόφιμα, καλλυντικά, χημικά, φαρμακευτικά και άλλες εφαρμογές.

Μια εταιρεία που αποτελείται από μια ομάδα σπουδαίων επαγγελματιών με υψηλά προσόντα και πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της συσκευασίας.

Η τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για κάθε πελάτη με τις υψηλότερες επιδόσεις και την υψηλότερη ποιότητα και καινοτόμες συσκευασίες.

Το πνεύμα της συνεχούς βελτίωσης της τεχνολογίας έχει τοποθετήσει την EFFYTEC ως εταιρεία διεθνούς αναφοράς στον τομέα της συσκευασίας. Εξάγουμε το 95% της παραγωγής μας και από σήμερα, η τεχνική και εμπορική μας δράση είναι παρούσα σε 5 ηπείρους, μέσω του εκτεταμένου δικτύου διανομέων που έχουν ενσωματώσει την εμπορική μας δραστηριότητα.

 

 

 

Date

24 Νοεμβρίου 2023

Tags

Ημι-στερεά, Στερεά συσκευασία, Υγρά
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search