Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Etipack

Etipack

Η Etipack σχεδιάζει, κατασκευάζει και πωλεί συστήματα σήμανσης και κωδικοποίησης με αυτοκόλλητες ετικέτες, τροφοδότες τριβής και pick and place για το χειρισμό και τη διανομή προϊόντων.

Αποστολή της είναι η κατασκευή τεχνολογικά προηγμένων και εξατομικευμένων μηχανημάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Η Etipack ανήκει πλήρως στην ευρύτερη αγορά των μηχανημάτων συσκευασίας, γνωστή για τις τεχνολογίες αιχμής που προλαβαίνουν τα αιτήματα των πελατών, ακόμη και των πιο απαιτητικών αγορών : π.χ. φαρμακευτική, καλλυντική, βιομηχανία τροφίμων, χημική, χαρτοβιομηχανία.

Όλα τα μηχανήματα σχεδιάζονται σύμφωνα με ένα βιομηχανικό όραμα που εγγυάται την αξία της επένδυσης σε βάθος χρόνου. Mε τον ίδιο τρόπο, η Etipack οικοδομεί σχέσεις με τους συνεργάτες της βασισμένες στην εξυπηρέτηση, τη βοήθεια, τις συμβουλές και τη φροντίδα, σε πνεύμα πραγματικής συνεργασίας.

Οι ιδρυτικές αξίες της Etipack είναι αυτές της καινοτομίας, της ηθικής, της διαφάνειας στις δραστηριότητες και τη συμπεριφορά, της υπευθυνότητας στα έργα μαζί με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους εργαζομένους μας.

Από το 1978, κορυφαία εταιρεία στην Ιταλία και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, η Etipack είναι σήμερα ένας διεθνής όμιλος που αποτελείται από θυγατρικές και συγγενείς εταιρείες. Από τον Ιούνιο του 2019 η Etipack αποτελεί μέρος του τμήματος Possehl Identification Solutions, που ανήκει στον όμιλο Possehl.

Αυτή η οργάνωση, σε συνδυασμό με ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, διανομής και τεχνικής βοήθειας στις διάφορες χώρες του κόσμου, εξασφαλίζει μια συνεχή παρουσία, συνοδεύοντας τους πελάτες μας με τα έργα τους, από την αρχή μέχρι το τέλος και μετά.

Από το 1995 οι πιστοποιήσεις UNI EN ISO 9001: 2008 πιστοποιούν την ποιότητα των διαδικασιών που εφαρμόζονται σε όλες τις φάσεις παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της παραγωγής, της εγκατάστασης και της υποστήριξης.

PRODUCTS

Energy x 250x250   Labelling Machines
SISTEMA 9 250x250   Labelling Systems 
Pharma seal top 250x250   Pharmaceutical Labelling Machines
EURO JUMBO min 250x250   Print and Apply 
H Class 250x250   Thermal Printers 
A CLASS 1 250x250   Print Units 
applicatore etichette etipack starter 250x250   Label Applicators 
Cera Resina 250x250   Foils & TTR Ribbons 
whizzy 1 250x250   Premium Automatic Friction Feeders
A CLASS 1 250x250   Entry Level Automatic Feeders
A CLASS 1 250x250   Pick and Place Machines

Date

21 Νοεμβρίου 2023

Tags

Συσκευασία
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search