Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Laetus

Laetus

Η Laetus είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας στον έλεγχο ποιότητας inline. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και είναι συνώνυμη του επιτυχημένου ελέγχου με όραση με λύσεις όπως ARGUS, POLYPHEM και INSPECT. Η εμπειρία μας άνω των 40 ετών παίζει αναπόσπαστο ρόλο στην ανάπτυξη των λύσεων Secure Track Trace Solutions (S-TTS) - αξιόπιστες λύσεις σπονδυλωτής συσκευασίας και ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας για τις βιομηχανίες φαρμάκων, ιατρικής τεχνολογίας, καλλυντικών και FMCG.

Τον Δεκέμβριο του 2015 η Laetus, με περισσότερους από 250 εργαζόμενους παγκοσμίως, εξαγοράστηκε από την Danaher. Λειτουργεί ως ανεξάρτητη επιχείρηση στο πλαίσιο της πλατφόρμας ταυτοποίησης προϊόντων.

Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας

Ξεκινώντας από τις έμπειρες συμβουλευτικές υπηρεσίες για το σχεδιασμό της εξατομικευμένης λύσης σας, μέσω της διαβούλευσης έως την επιτυχή εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, από την αποτελεσματική διαχείριση του έργου έως την ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια ζωής και τις υπηρεσίες τηλεφωνικής γραμμής 24/7 - η αποφυγή διακοπών στις δραστηριότητές σας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αποτελούν τις κορυφαίες προτεραιότητές μας.

Όταν πρόκειται για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων σας, είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης χάρη στο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μας στη διαδικασία συσκευασίας και την ενσωμάτωση, σε συνδυασμό με τις εξατομικευμένες συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών και τις αρθρωτές προσφορές εκπαίδευσης.

Η Laetus, ο κορυφαίος προμηθευτής παγκοσμίως καινοτόμων και προστιθέμενης αξίας συστημάτων επιθεώρησης ποιότητας και ασφάλειας και ολοκληρωμένων λύσεων Track & Trace για τις βιομηχανίες φαρμακευτικών προϊόντων, ιατρικών προϊόντων, καλλυντικών και FMCG, γοητεύει με εντυπωσιακούς αριθμούς:

ιδρύθηκε το 1974
με έδρα το Alsbach, Γερμανία
Θυγατρική και Ακαδημία Track & Trace στο Bensheim, Γερμανία
περισσότεροι από 240 εργαζόμενοι παγκοσμίως
Περισσότεροι από 60 εργαζόμενοι στην Ε&Α
 υποκαταστήματα στις ΗΠΑ, το Μεξικό, τη Νότια Αμερική, την Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
περίπου 50 αντιπρόσωποι πωλήσεων παγκοσμίως
Πιστοποίηση ISO 9001:2015 και συμμόρφωση με το GAMP5
περισσότερα από 18.000 συστήματα εγκατεστημένα παγκοσμίως
Περισσότεροι από 3.500 πελάτες
Εκθεσιακός χώρος με περισσότερα από 125 τ.μ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

S TTS 2 320x200   Secure Track & Trace Solutions
Laetus 0014 COCAM 001 1 320x200   Vision Inspection
Quality Inspection INSPECTwt iCAM   Spare Parts

 

Date

21 Νοεμβρίου 2023

Tags

Στερεά συσκευασία, Συσκευασία
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search