Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Huhtamaki

Huhtamaki

Καταλαβαίνουμε ότι η συσκευασία είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που περιβάλλει ένα προϊόν. Πρόκειται για την οικοδόμηση εμπορικών σημάτων, την προστασία της φήμης και το άνοιγμα νέων ευκαιριών σε νέες αγορές. Γι' αυτό είμαστε σε όλο τον κόσμο και εργαζόμαστε ως μακροχρόνιοι συνεργάτες των πελατών μας, καθώς αυτοί αναπτύσσονται και μεγαλώνουν.

Γρήγορα γεγονότα
Ιδρύθηκε το 1920 από τον επιχειρηματία Heikki Huhtamäki. Εδρεύουμε στο Espoo της Φινλανδίας με 77 μονάδες παραγωγής και 24 γραφεία πωλήσεων σε 34 χώρες.

Οι καθαρές πωλήσεις μας το 2018 ήταν 3,1 δισεκατομμύρια ευρώ και είμαστε εισηγμένοι ως "Huhtamäki Oyj", στο Nasdaq Helsinki Ltd. Ο κωδικός ταυτότητας της επιχείρησής μας είναι 0140879-6 και η έδρα μας είναι το Espoo της Φινλανδίας.

Οι επιχειρηματικοί μας τομείς
Με το παγκόσμιο δίκτυο μονάδων παραγωγής και πωλήσεων που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη των πελατών μας, όπου κι αν δραστηριοποιούνται. Κατέχοντας τρεις ξεχωριστές τεχνολογίες, τις οποίες διαχωρίζουμε σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε συσκευασίες που βοηθούν σπουδαία προϊόντα να φτάσουν σε περισσότερους ανθρώπους, πιο εύκολα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Liquids Balms Cremes Gels Dermatology   Liquids, balms, Cremes, Gels or Dermatology
Medical Devices   Medical devices
Nutrition Infusion   Nutricion & Infusion
Solids powdery tablets capsules healt care pharma medical   Solids and powdery products
wound dressings plasters healtcare pharma   Transdermal patches & wound dressings

Date

21 Νοεμβρίου 2023

Tags

Στερεά συσκευασία, Υλικά συσκευασίας
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search