Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Adamus

Adamus

Η εταιρεία Adamus S.A. ιδρύθηκε το 1981 και αρχικά ειδικεύτηκε στην κατασκευή καλουπιών έγχυσης που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία πλαστικών. Δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε ο σχεδιασμός και η κατασκευή διάτρησης και μήτρας για πρέσες δισκίων, ενώ η προσφορά για τη φαρμακευτική βιομηχανία επεκτάθηκε σταδιακά με άλλα ανταλλακτικά για πρέσες δισκίων και μηχανές για κάψουλες, καθώς και ανταλλακτικά μορφής για γραμμές blister.
Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και ταυτόχρονα διατηρεί σύντομες ημερομηνίες παράδοσης παραγγελιών.

Προφίλ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η δική της εταιρεία σχεδιασμού και μελέτης που εργάζεται σε σύστημα CAD/CAM, ένα σύγχρονο μηχανολογικό πάρκο με δικό της εργοστάσιο απόσβεσης, έλεγχος 100% του τελικού προϊόντος και σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000 επιτρέπουν στην Adamus S.A. να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
Στις διαδικασίες κατασκευής χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υλικά γνωστών παραγωγών. Η θερμική κατεργασία των χαλύβδινων εργαλείων πραγματοποιείται στο δικό μας εργοστάσιο απόσβεσης, ενώ εάν είναι απαραίτητο να καλυφθούν τα εργαλεία με ειδικές επιστρώσεις όπως χρώμιο, νιτρίδιο χρωμίου, νιτρίδιο τιτανίου, τύπου DLC, σκληρή ανοδίωση κραμάτων αλουμινίου, η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα δίκτυο δοκιμασμένων συνεργατών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Η Adamus έλαβε το πιστοποιητικό διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 ως αποτέλεσμα ελέγχου που διεξήχθη από τους εμπειρογνώμονες της εταιρείας Germanische Lloyd. Στο πλαίσιο αυτού του συστήματος διακρίθηκαν επτά εσωτερικές διαδικασίες:
1. Εποπτεία του συστήματος
2. Διαχείριση πόρων
3. Καθορισμός των απαιτήσεων των πελατών
4. Σχεδιασμός
5. Αγορές/ προμήθεια
6. Κατασκευή και συντήρηση
7. Μετρήσεις, ανάλυση και βελτίωση

Οι διαδικασίες αυτές αποτελούν έναν από τους πυλώνες της λειτουργίας της εταιρείας, η οποία παρέχει στους πελάτες προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

PRODUCTS


 
  Punches & Dies 
ikona czesci zamienne do tabletarek f8342  

Spare Parts for Tablet Presses
and Capsuling Machines

ikona czesci formatowe 2 f45b1   Format Parts for Blister Lines
and Carton Formers
Ti 2 foto2 a01ab   Machines & Devices 
04 4 cbbe6   Punch & Die Polishers 
tabletkarka 94b36   Tablet Press
Container Adamus SA Grey 13a49   Protection & Cleaning 

Date

20 Νοεμβρίου 2023

Tags

Στερεά επεξεργασία
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search