Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Romaco

Romaco

Ο όμιλος Romaco είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής τεχνολογίας συσκευασίας και διεργασιών
Από τη σκόνη στο συσκευασμένο δισκίο

Η εταιρεία αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται έξυπνες λύσεις συστημάτων που ανταποκρίνονται ειδικά στις απαιτήσεις των πελατών της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει μηχανές κοκκοποίησης και επικάλυψης, πρέσες δισκίων, μηχανές συσκευασίας blister και ταινιών, μηχανές πλήρωσης σωληναρίων για αναβράζοντα δισκία, χαρτοκιβώτια, εξοπλισμό τέλους γραμμής, μηχανές πλήρωσης υγρών και δοσομέτρησης σκόνης.

Πέρα από την τεχνολογία


Ο στόχος των πελατών μας είναι να επιτύχουν μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία με το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Λόγω της ολοένα και πιο δυναμικής φύσης των αγορών, με το χρόνο λήψης αποφάσεων να μειώνεται, η μελλοντική οικονομική επιτυχία θα εξαρτάται όλο και περισσότερο από την ικανότητα να λειτουργεί κανείς με εξαιρετικά ευέλικτο, γρήγορο και βελτιστοποιημένο ως προς το κόστος τρόπο στην αγορά, τηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Τα προηγουμένως κυρίαρχα τεχνολογικά ζητήματα συμπληρώνονται από τη ζήτηση για τεχνογνωσία σε θέματα διαδικασιών και λύσεων και λειτουργικής αριστείας. Οι αποφάσεις των πελατών μας λαμβάνονται ολοένα και περισσότερο υπό οικονομικές και χρονικές εκτιμήσεις σχετικά με τη βελτιστοποίηση της δημιουργίας αξίας ολόκληρων συστημάτων.


Με αυτό το σκεπτικό, η Romaco αλλάζει τη στρατηγική της ευθυγράμμιση:
Η Romaco υπερβαίνει την τεχνολογία.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην έντονη εστίαση στην προστιθέμενη οικονομική αξία του πελάτη. Αυτό το επιτυγχάνουμε με τη γνώση διαφόρων τεχνολογιών και με το συνδυασμό τους, μαζί με τον πελάτη, σε έξυπνες, συνεργατικές λύσεις και εφαρμογές με την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης. Εξετάζουμε κάθε έργο από τη σκοπιά του πελάτη ως μια ανεξάρτητη επιχειρηματική υπόθεση. Επενδύουμε σημαντικά στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών μας, σύμφωνα με τις αρχές της λιτής διαχείρισης, και επιδιώκουμε τη βιομηχανική πρωτοπορία στις επιχειρησιακές μας επιδόσεις, επιτυγχάνοντας παράλληλα τους συντομότερους χρόνους παράδοσης.

Αυτές οι αρχές αποτελούν τον οδηγό για τις ενέργειες των ανθρώπων της Romaco. 550 υπάλληλοι σε οκτώ τοποθεσίες και οι υπάλληλοι περισσότερων από 100 αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο εργάζονται καθημερινά για τη δημιουργία αξίας τόσο για τους πελάτες μας όσο και για την Romaco. Πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένα πρόσωπο πίσω από κάθε λύση- ίσως μπορείτε να δείτε ένα πρόσωπο που σας είναι οικείο στην απέναντι σελίδα.

Date

24 Νοεμβρίου 2023

Tags

Στερεά επεξεργασία, Στερεά συσκευασία, Συσκευασία , Υγρά
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search