Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Pharma Packaging Systems

Pharma Packaging Systems

Από το 2002, η Pharma Packaging Systems ειδικεύεται στα συστήματα συσκευασίας για τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Κύρια αρμοδιότητά μας είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων καταμέτρησης για δισκία και κάψουλες σε μορφή γέλης - είτε ως αυτόνομες μονάδες είτε ως μέρος μιας ολοκληρωμένης γραμμής συσκευασίας.

Διαθέτουμε πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό και ειδικότερα στα συστήματα καταμέτρησης ταμπλετών και, ως εκ τούτου, η τεχνολογία μας βασίζεται σε ορθή πρακτική γνώση, ενώ παράλληλα υιοθετεί τις νέες εξελίξεις στο λογισμικό και το υλικό, καθώς και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες κανονιστικές απαιτήσεις.

Όλος ο εξοπλισμός της Pharma Packaging Systems συμμορφώνεται με τις τελευταίες απαιτήσεις cGMP και είναι πλήρως επικυρωμένος, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με το 21CFR Part 11 (όπου εφαρμόζεται). Όλα τα συστήματα παραδίδονται με πλήρη τεκμηρίωση, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών εγχειριδίων χρήσης του μηχανήματος, πιστοποίησης και πακέτων IQ/OQ.

Συνεργαζόμαστε με διάφορους βασικούς προμηθευτές σε όλη την Ευρώπη για την προμήθεια και την παροχή τεχνικών λύσεων τόσο για στερεά όσο και για υγρά δοσολογικά προϊόντα. Σε όλες τις περιπτώσεις, αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για την ενσωμάτωση του προϊόντος και τη φροντίδα μετά την πώληση - εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας ένα συνεχές δίκτυο υποστήριξης.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

pharmacount 12 2   Pharmacount 120
pharmacount 24 4   Pharmacount 180
pharmacount 240   Pharmacount 240
vitacount 8 1   Vitacount 8-1
vitacount 12 1   Vitacount 12-1
pharmacount2 2   Pharmacount 2-2
vericount   Vericount
vericount batch   Vericount Batch
pharmalift   Pharmalift
bottle cleaner   Bottle Cleaner
desiccant inserter   Desiccant Inserter
bottle unscrambler   Bottle Unscrambler
counting options   Counting Machine Options

Date

24 Νοεμβρίου 2023

Tags

Στερεά συσκευασία
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search