Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Hugo Beck

Hugo Beck

Η Hugo Beck είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής παγκοσμίως συστημάτων flowpack, συσκευασίας μεμβράνης και μετα-εκτυπωτικής επεξεργασίας. Είτε πρόκειται για ένα μικρό ή μεγάλο προϋπολογισμό, είτε για ένα μηχάνημα αρχικής κατηγορίας είτε για μια συσκευή υψηλών προδιαγραφών, χάρη στις εξαιρετικές τεχνολογίες στο εύρος των επιδόσεων μεταξύ 3.000 και 18.000 κύκλων/ώρα, καλύπτουμε όλο το φάσμα.

Εκτός από τα μηχανήματα σειράς, είμαστε επίσης γνωστοί για τις αποτελεσματικές, εξειδικευμένες για κάθε εργασία λύσεις μας. Ιδιότητες προϊόντων, συμπεριφορά καταναλωτών, διαδικασία παραγωγής, διανομή: Χρησιμοποιούμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και λαμβάνουμε υπόψη όλες τις σχετικές πτυχές για τις εξατομικευμένες για τον πελάτη ιδέες μας. Δημιουργούμε έτσι τα μηχανήματα, τις εγκαταστάσεις και τα εξαρτήματα που είναι ειδικά προσαρμοσμένα στους απαιτητικούς πελάτες μας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους. Για περισσότερα από 60 χρόνια.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

folienverpackung   Poly Bags and Shrink Packs
Flowpack Petrischalen quer   Flowpacks
druckweiterverarbeitung   Post-print processing
csm peripherie 66696689d0   Automation and Peripherals

Date

21 Νοεμβρίου 2023

Tags

Συσκευασία
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search