Επιλέξτε τη γλώσσα σας

 Farmo Res

Farmo Res

Η FARMO RES είναι παρούσα στην παγκόσμια αγορά με εξοπλισμό θερμοδιαμόρφωσης εδώ και 40 χρόνια, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας μηχανές για συσκευασίες φαρμακευτικών προϊόντων/υγειονομικής περίθαλψης (όπως φιαλίδια, αμπούλες, σύριγγες κ.λπ.) και επίσης συσκευασίες καλλυντικών, προσωπικής φροντίδας και τροφίμων.

Οι θερμοδιαμορφωτές FARMO RES είναι εξοπλισμένοι με φορτωτή προϊόντων.
Κάθε φορτωτής μπορεί να συνδεθεί με μηχανήματα ροής (όπως ετικετέζες φιαλιδίων ή συριγγών και ειδικές μονάδες συναρμολόγησης) ή απλά να ενσωματωθεί με ρομπότ για τη φόρτωση ή τον προσανατολισμό του προϊόντος στους διαμορφωμένους δίσκους.
Όλες οι θερμοδιαμορφωτικές μηχανές FARMO RES είναι εξοπλισμένες με συστήματα σύνδεσης με άλλα μηχανήματα συνεχούς ροής, όπως χαρτοκιβώτια (είτε με "συνεχή είτε με εναλλασσόμενη λειτουργία") και μηχανήματα για το τέλος της γραμμής (EOL).
Κάθε μηχανή θερμοδιαμόρφωσης μπορεί να ενσωματωθεί με συστήματα όρασης (για έλεγχο παρουσίας προϊόντων), συστήματα εκτύπωσης σε υλικό κάλυψης (laser, θερμικά, συστήματα Ink-jet), αναγνώστες γραμμωτού κώδικα, συσκευές εφαρμογής κόλλας και άλλο εξοπλισμό.
Οι θερμοδιαμορφωτικές μηχανές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φαρμακευτικό τμήμα για τη συσκευασία φιαλιδίων ή συριγγών, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για άλλους τύπους συσκευασιών, όπως "Blisterpacks" που είναι πιο κοντά στις αγορές καλλυντικών και τροφίμων.
Η FARMO RES σχεδιάζει και κατασκευάζει επίσης πλήρεις γραμμές για προϊόντα υπόθετων, ωοθηκών και υγρών μοναδιαίων δόσεων.
Κάθε μεμονωμένη μηχανή σχεδιάζεται με εργαλεία που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, ο στόχος και το τελικό αποτέλεσμα είναι μια παρουσίαση συσκευασίας που ικανοποιεί όλα τα αιτήματα της αγοράς, η Farmo Res κατασκευάζει επίσης πρωτότυπα εργαλεία για την παραγωγή δειγματικών συσκευασιών για τη μελέτη της αγοράς.Οι μηχανές FARMO RES σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και συστήματα κίνησης με σερβοκινητήρες.
Όλα αυτά με στόχο την κατασκευή γρήγορων, υψηλής παραγωγικότητας μηχανών, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν ευέλικτες και βελτιστοποιούν την αλλαγή μεγέθους των εξαρτημάτων με την πάροδο του χρόνου.
Η λεπτομερής διάγνωση σε συνδυασμό με τη δυνατότητα on line βοήθειας (υπηρεσίες modem) καθιστούν εύκολο το χειρισμό της μηχανής.
Η FARMO RES κατασκευάζει σύμφωνα με τους τυποποιημένους κανόνες ασφαλείας για τις αγορές φαρμάκων, καλλυντικών και τροφίμων, ώστε να ικανοποιεί τους πιο αυστηρούς κανονισμούς που ισχύουν.

termoformatrici fd5 confezionamento produzione supposte ovuli   Packaging suppositories and ovules
primak7 confezionamento siringhe fiale flaconi   Packaging syringes, vials and ampoules
kn260n termoformatrice siringhe fiale flaconi   Blisterpack packing
fd22m confezionamento liquidi polveri monodose   Packing products in unit dose
blister sealer confezionamento lenti a contatto   Packing contact lens
termoformatrici confezionamento wallet   Packing Wallet
Biores k7260 confezionamento siringhe ampolle   BioRes
saldatrici manuali trattamento siringhe   Management syringes
termoformatrici fd5 confezionamento produzione supposte ovuli   Packaging and management tubes

Date

21 Νοεμβρίου 2023

Tags

Ημι-στερεά, Στερεά συσκευασία, Υγρά
Image
Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε βιομηχανικές λύσεις για μηχανήματα, εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών.

Εταιρεία

Social Media

Search